Wednesday, 20 April 2016

Grupi BMW do të shkojë në Indonezi

Grupi BMW do të shkojë në Indonezi dhe për të siguruar që këtë vit do të jetë ardhja e një shumëllojshmëri të gjerë të BMW automjeteve të reja me katër rrota dhe të vogla . Shembuj të reja përfshijnë BMW X1 gjithë- re, BMW M2 , një i ri anëtar klubi të vogël dhe konvertueshme re të vogël .

No comments:

Post a Comment